La Carta

Els boscos i el nostre hort i productors de la comarca ens proporcionen part dels productes que trobareu a la nostre carta com els bolets , les xicoies, la col d´hivern per elaborar el Trinxat de Cerdanya , verdures fruits del bosc, codonys, herbes, caça , cabrits...

Amb un merdatge entre cuina tradicional, de mercat i internacional a la Fonda Cobadana hi trobareu una gastronomía propera, amable i feta amb l´anima.

Alguns dels nostres plats:

Amanida de xicoies i bacallà amb olivada negra i llit de tomàquet cor de bou
Trinxat de Cerdanya amb papada confitada
Parmentier de patata ceps i tòfona amb ou escalfat
Ozisushi de papada caramelitzada ,tòfona i foie

Costella de porc a baixa temperatura amb cervesa negra i salsa bbq
Steak tartar amb muselina de mostassa antiga
Cua de bou guisada al vi negre
Txuleton de vaca vella

Mato amb mel i maduixes
Brownie de xocolata amb gelat de bayleis
Pastis de formatge
Espuma de crema catalana amb maracuia