Els boscos i el nostre hort i productors de la comarca ens proporcionen part dels productes que trobareu a la nostre carta com els bolets , les xicoies, la col d´hivern per elaborar el Trinxat de Cerdanya , verdures fruits del bosc, codonys, herbes, caça , cabrits...
Amb un merdatge entre cuina tradicional, de mercat i internacional a la Fonda Cobadana hi trobareu una gastronomía propera, amable i feta amb l´anima.
Alguns dels nostres plats:
Amanida de xicoies i bacallà amb olivada negra i llit de tomàquet cor de bou Trinxat de Cerdanya amb papada confitada Parmentier de patata ceps i tòfona amb ou escalfat Ozisushi de papada caramelitzada ,tòfona i foie
Costella de porc a baixa temperatura amb cervesa negra i salsa bbq Steak tartar amb muselina de mostassa antiga Cua de bou guisada al vi negre Txuleton de vaca vella
Mato amb mel i maduixes Brownie de xocolata amb gelat de bayleis Pastis de formatge Espuma de crema catalana amb maracuia